Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
vrijdag 28 november 2014

Boezinge Sportief

0 reacties
 
Afgelopen zomer werd er in enkele kanalen en meren verspreid over België, het kampioenschap open water zwemmen betwist. Deze wedstrijden zijn opgedeeld in diverse leeftijdscategorieën, afstanden en zwemstijlen.

Kelly Seys nam deel aan de korte afstand, dit zijn wedstrijden van 1000, 1500 of 2000 meter. Ze zwom bij de juniores de zwemstijl schoolslag.

Na 10 wedstrijden waarvan Kelly er diverse won of tweede werd, kon zij haar kronen tot Belgische kampioene. Eveneens waren er 7 wedstrijden die meetelden voor het Vlaams kampioenschap. Ook hier stond Kelly op het hoogste schavot.De wedstrijd in Menen op 16/08 werd ze reeds 
West Vlaamse kampioene.

Het seizoen startte goed voor Kelly, met diverse overwinningen. Het tweede deel van de wedstrijden in augustus waren niet altijd zo aangenaam door watertemperaturen van amper 17°C, hagel -en onweersbuien. Eén wedstrijd werd geschrapt door de slechte waterkwaliteit. 
Hierdoor kon ook de wedstrijd met Olympische afstand 10000 meter niet doorgaan.

Ook Geert Seys nam deel aan de wedstrijden bij de seniores D. Hij zwom de korte afstand schoolslag, wedstrijden van 1000 en 1500 meter. Hij eindigde derde in zowel het Belgisch als het Vlaams kampioenschap.

Zaterdag 29/11/2014 worden alle kampioenen gevierd tijdens het kampioenbal ingericht door GOLD swimmingteam.
Deze prijsuitreiking gaat door vanaf 20 uur in “de Koekuit”, Hogeweg 312, 8930 Menen.
Iedereen welkom.

Leave a Reply