Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.

Contact & info.

 
Op deze pagina vindt je de contact gegevens.

Om u nog meer te kunnen dienen en nieuws verkondigen voegen we een pagina toe waarop u ons kunt contacteren.

De website is nu vier jaar actief en is als iets onmisbaar geworden, dit merken we natuurlijk op aan de bezoekersaantallen, die stijgen nog steeds. Sinds nieuwjaar gestart met deze en hebben nu reeds meer dan 50000 pagevieuws gepasseerd, tel de cijfers van de vorige site erbij 100.000 effektieve bezoekers waren er in drie jaar. Alles dank zij jullie trouwe lezers van waar je ook bent.

Begin dit jaar kreeg de site een nieuw kleedje aangemeten en was het even zoeken voor iedereen, jullie lezers en ja ook ik moet nog soms even zoeken hoe het moet.

Maar oefenen en experimenteren en je krijgt wel resultaat waar je nu naar toe surft en alles of toch bijna alles kunt vinden.

De mop van de site en het zinnetje hebben ook al hun vast plaatsje gekregen in de rechtse kolom, zeker eens lezen.


We kunnen inderdaad met dit medium heel kort op  de bal spelen , en daar maken we dan ook gebruik van. Indien mogelijk proberen we u zo snel mogelijk te informeren.

Heb je iets te melden of wil je je activiteit bekend maken stuur dan de nodige gegevens naar ons.

Ook na je activiteit kun je steeds een verslagje met eventuele foto's ons bezorgen, of komen zelf een plaatje schieten indien je dit wenst.

Gebeurd er iets bij jouw in de buurt en je denk dit is wel nieuws laat het weten met eventuele foto.
Wij zorgen voor de publicatie .

Ook onze sportmannen en vrouwen stuur je resultaten via mail of sms, dan krijgen jullie je plaatsje in Boezinge sportief op zondagavond of tijdens de week in een sport extra.

Ook suggesties zijn er welkom, mis je iets of heb je een ideetje laat het maar eens weten, er kan altijd over nagedacht worden.

www.boezinge-zuidschote.be

e mail KLIK HIER

Kyara Seys 0475/258055

Ook de nieuwe media is ons niet wereldvreemd.

Volg  @boezinge  ook op TWITTER Klik hier.   Rechts op de site vind je mijn favorieten, zeker eens daar ook eens  kijken, en soms zit er een linkje(zie je wel als je met de muis erover gaat) met leuk beelden ertussen

Op FACEBOOK hebben we ook een pagina aangemaakt klik hier en of je het leuk vind dat laat ik aan u over.


De berichten die op de site verschijnen kun je ook zelf naar je facebook of twitter versturen.

Onderaan elk bericht staan icoontjes klik op degene die je wil en je bericht staat direkt op de aangeven pagina. Altijd leuk om het nieuws te delen met je vrienden.

Leave a Reply