Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
vrijdag 8 mei 2015

Geefmarkt Zaterdag 30 mei

0 reacties
 
Geefplein georganiseerd door kvlv Boezinge op 30 mei 2015

Tijdens het campagneweekend van kvlv dat doorgaat over heel Vlaanderen op 29,30 en 31 mei organiseren wij met kvlv Boezinge een geefmarkt.

Solidariteit, delen en hergebruiken is in.
Het is een nieuwe trend die volop doorzet en hoe langer hoe meer een stempel drukt op onze samenleving. Ook kvlv wil inzetten op deze actuele en maatschappelijke stroming door “samen delen” concreet vorm te geven in “sharefairs” of letterlijk vertaald “geefbeurzen”

Met een werkgroepje van een zestal bestuursleden hebben we de geefmarkt zo goed mogelijk voorbereid.Iedereen is van harte welkom op onze “geefmarkt” die doorgaat op zaterdagnamiddag 30 mei 2015 in cc Ten Vrielande Brugstraat 27 te Boezinge. Vanaf 13u30 tot 16u30 kun je spullen binnenbrengen die je niet meer nodig hebt. Mensen die wel nog iets kunnen doen met jouw schatten nemen ze gewoon mee. Zie je zelf iets dat je kan gebruiken, neem het gewoon mee en bezorg het een nieuw leven. De geefmarkt is geen rommelmarkt, er wordt dus niets gekocht of verkocht.Welke spullen komen in aanmerking?
Aangezien we een vrouwenvereniging zijn mikken we vooral op spullen voor vrouwen. 
Dat kan gaan van keukengerief, kledij, speelgoed, accessoires, decoratiemateriaal, stekjes van planten
gerief dat niet werd meegenomen, wordt achteraf opgehaald door de kringloopwinkel.

Er zal ook een “geeftafel” zijn waar je gebak en drank kunt geven of krijgen.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis en terwijl mama op haar gemak wat rondkijkt kunnen kindjes zich laten schminken.Leave a Reply