Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zondag 1 februari 2015

De Boezingenaar

0 reacties
 
In de eerste week van februari zal het nieuwe nummer van De Boezingenaar bedeeld worden aan de abonnees. Nummer 1 van jaargang 42. Jawel, jaargang 42. Ook wie het abonnement voor 2015 nog niet betaald heeft, krijgt het nog. Maar mogen we vragen dat wie de jaargang 2015 in de komende maanden wil krijgen, de overschrijving uitvoert indien dit nog niet gebeurd is ? Bedankt alvast aan wie dit reeds gedaan heeft.In het komende nummer :
Chronycke van Boezinge-Zuidschote anno 2014 : redactielid Robert Seys hield dag na dag, voor de 30ste keer al, de Boezingse gebeurtenissen - en ook even buiten de grenzen - bij. (12 pp.)
Oscar Eenaeme sneuvelde op 4 km van zijn huis. We besteden 3 pagina's aandacht aan een Boezingenaar die begin mei 1915 sneuvelde, op 1 km ten noorden van Steenstrate.
Over een mysterieus voorwerp. Dat moet een primeur zijn voor De Boezingenaar. Want nog nooit hebben we een artikel gewijd aan een stuk ... vrouwenlingerie ! En het houdt verband met Marcella Dewitte... (5 pp.)
De nostalgie van Maurits Gadeyne, deel 2. Nog enkele mijmeringen van Maurits, en aansluitend : de nieuwe kaftfoto, van Het Schippershuis. (3 pp.)

Leave a Reply