Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zaterdag 25 oktober 2014

Eerste Winter Smulmarkt

0 reacties
 
Geachte Boezingenaars
Geachte Handelaars,
Geachte verenigingen

Op zondag 11 januari 2015 organiseert het kermiscomité Boezinge een eerste Nieuwjaars wintersmulmarkt op Het Katspel te Boezinge.

Op deze dag willen we zoveel mogelijk mensen van Boezinge en andere plaatsen samen brengen en ze laten kennis maken met producten die een link hebben met Boezinge.

Daarom zijn we op zoek naar handelaars of verenigingen die een product in de kijker willen plaatsen of iets willen klaarmaken ten voordele van hun vereniging of handel.

Alle opbrengsten van hun eigen stand zijn voor de handelaars of verenigingen die meewerken.

Het comité zorgt voor de nodige aanvragen, animatie, de nodige tenten en stoelen en tafels.

Het comité verzorgt wel de drankstand met plaatselijke bieren en een zoet en bitter Boezingnoerke, dit speciaal ter gelegenheid van onze smulmarkt.

We hopen op tal van standjes en om alles goed te coördineren vragen we om ten laatste tegen 15 november te laten weten wie meedoet.

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij iemand van het Kermiscomité Boezinge of bij Jan Laurens, Bloemendale 25, 8904 Boezinge. Jan_laurens@telenet.be 

Met Boezingse groeten

Kermiscomité Boezinge


Bestuursleden: Desodt JM, Demeester B, Laurens J en J, Demolder A, Havegheer P, Goudeseune R, Lagrou N, Robyn H, Vanacker J, Vanderjeugt G

Leave a Reply