Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
dinsdag 27 mei 2014

Boezinge met een Hart!

0 reacties
 
Steunactie aan stembureaus was een groot succes!Boezinge: De verkoop- en terrasjesstand op de koer van OC Ten Vrielande zondag met de stemming voor de actie 'Boezinge met een hart' die opgezet werd ten voordele van het vorige week door brand getroffen gezin van Karine Becuwe, was een groot succes. 
Buren en het kermiscomité en vrijwilligers verkochten er koekjes, chocolaatjes, koffie en flessen wijn. 
Veel mensen namen plaats op het gelegenheidsterras met bar, en blijven gezellig keuvelen met een koffie, pintje, cola, wijn. Alles was ten voordele van de brandslachtoffers. De Boezingse Brouwerij Leroy, slager Kristof en de wereldwinkel Tear Craft schonken drank en hapjes, ook de affiches en flyers kregen de organisatoren gratis.

Ook buiten deze verkoopdag zondag aan het stembureau, is de actie een succes: verschillende bedrijven en scholen die weet kregen van de actie bestellen koekjes of chocolaatjes. De pakjes chocolade caraques en 3pack Destrooper koekjes zullen nu nog tot 15 juni te koop aangeboden worden (7 euro) bij de plaatselijke handelaars en cafés. Ook bestellen kan nog tot 15 juni. Info Andrea Demolder: 0495 300 328 of jan_laurens@telenet.be
Leave a Reply