Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
dinsdag 25 februari 2014

Misschien hebben wij iemand in ons dorp?

0 reacties
 
Beste inwoner van Ieper,

Mag ik u even storen?

Iedereen beroemd brengt elke dag in de rubriek “Ter Plekke” een opmerkelijk verhaal uit een andere stad of gemeente. Binnenkort is het de beurt aan Ieper!

We zijn nog volop op zoek naar een spraakmakend verhaal uit de gemeente. Enkele voorbeelden van verhalen die we in andere gemeentes brachten: iemand die elke dag om drie uur ’s nachts fietsend naar zijn werk vertrekt dat 80 km verder ligt, een man van 80 die een zoon van 24 uit Afghanistan adopteert, iemand die een lachclub heeft opgericht, twee mannen die zich dagelijks vrijwillig inzetten om een monument van het dorp proper te houden, een friturist die na zijn uren middeleeuwse liederen zingt, een man die een tirolerhut heeft gebouwd in zijn tuin, een schildersduo zonder armen… We zoeken dus iemand die op dit moment gevolgd kan worden omdat hij/zij ergens mee bezig is.

Stuur deze vraag gerust naar zoveel mogelijk mensen door, de ervaring leert dat we zo de mooiste verhalen vinden. Of laat me weten wie een uitgebreid netwerk heeft in de gemeente, dan contacteer ik die zelf.

De reportage zou in de week van 10 of 17 maart gefilmd worden. Het zou me erg verder helpen als je de tips kan doorsturen voor donderdag 6 maart– met als onderwerp van het mailtje “Iedereen Beroemd in Ieper”.

Alvast ontzettend bedankt & graag tot binnenkort!

Evelien

0479 68 62 06
*** Disclaimer ***
Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52, 1043 Brussel

Leave a Reply