Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
vrijdag 24 januari 2014

DE BOEZINGENAAR - Nieuw nummer op komst

0 reacties
 


Eind van de laatste week van januari of begin februari 2014 verschijnt het nieuwe nummer van De Boezingenaar. Nummer 1 van de 41ste (jawel !) jaargang. En het wordt een propvol nummer van 28 pagina's. Enkele geplande artikels werden zelfs al verschoven naar nr. 2. Zelfs het traditionele interview.

De hoofdbrok is de Kroniek van 2013, met zowat dag na dag datgene wat de Boezingenaars verleden jaar al dan niet bezig hield in ons dorp, en soms ook elders.
Verder ook een uitgebreid artikel naar aanleiding van een gruwelijke gebeurtenis in Elverdinge 30 jaar geleden, onlangs op VTM gereconstrueerd. Die had ook een weerslag op Boezinge, en we focussen in het artikel op toenmalige Boezingse potentiële slachtoffers.
Lezers hebben ook de Pilkemse Hitler "ontmaskerd". Wat dat betreft zijn we dus ... veilig.
En we zoeken we nog altijd naar een Boezingse hoeve met een getrapte inrijpoort, anno 1978. (Artikel onder voorbehoud)
En in het vierde deel van de theaterwandeling leven we mee met de acteurs in de pastorie en in de processie.

Wie De Boezingenaar in de bus wil, krijgt die dus binnenkort. Als het abonnement vernieuwd werd tenminste. Nog altijd slechts 7 euro (of als zeer gewaardeerd steunabonnement 10 euro of meer.) Wie dat nog niet gedaan heeft, stelt het liever niet uit als hij geen risico wil lopen. Rekening BE93 7383 0216 9267 van De Boezingenaar, Molenstraat 35, 8904 Boezinge (bic : KREDBEBB).
Een los nummer kan eventueel bekomen worden uit de reserve, zolang de voorraad strekt. Maar vraag er in dit geval liever vooraf een aan, voor 2.50 euro, bij Georges Smagghe (057/42 28 23).


Leave a Reply