Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zondag 28 juli 2013

Kermisweetjes 4 + reeks foto's

0 reacties
 
Voetbal
Sassport Boezinge 1-2 Eendracht Aalst

Rommelmarkt
Het begon allemaal heel goed wat mistig in de vroege ochten , maar omstreeks 9 u waren de weergoden de inrichters niet gunstig gezind. een hevig onweer deed iedereen vluchten, want het zag er niet zeer goed uit,de hemel kleurde zwart alsof het nacht kwam, een plensbui en wat gedonder.
Redden wat er te redden viel en vlug schuilen.
Omstreeks de middag scheen de zon terug en enkele volhouders konden toch nog een en ander verkopen.
Ballenworp
De kinderen mochten zich omstreeks 18.30u opmaken voor de jaarlijkse ballenworp en daarna kregen we een optreden van  het twirling team.

Straattheaterwandeling.
Omstreeks 16.00u mocht de eerste groep vertrekken voor de straat theater wandeling. Dit was reeds lang op voorhand uitverkocht. Het werd een prachtigee tocht doorheen het dorp, en hier en daar werd een pareltje aangedaan en onderweg nog een versnappering aangeboden.
Veel Boezingse figuren uit de jaren vijftig passeerden de revue en de kermis van 1952 was de leidraad van dit alles.
Alles moest eindigen op de dorpsplaats met een echt volksbal dat de laatste groep aankwam op het dorpsplein, barstte terug een onweer uit jammer maar het was terug schuilen.
Maar iedereen die meestapte genoot ervan en om nog wat nate genieten bezorgen u wel nog foto's van dit alles.
HIER VIND JE AL ENKELE FOTOREPORTAGES

WESTHOEK.BE 1

WESTHOEK.BE 2

Wierlerwedstrijd
Om 15.00 wielerwedstrijd voor beloften in organsatie van wielerclub de sasspurters. Hopelijk met toch enkele lokale wielrenners. start en aankomst thv. Katspel.


Weet je het nog
Vanavond in café De Zege onvertoonde beelden van de legendarische play back shows uit de jaren 80. iedereen welkom vanaf 19.00uLeave a Reply