Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zondag 5 mei 2013

Margriet en Paul koningskoppel bij de Saskekaarters.

0 reacties
 


Bij de Saskekaarters werd in lokaal café De Zwaan het seizoen afgesloten met de viering van de kampioenen. Margriet Pauwelijn (zittend uiterst links) had de beste troeven en werd koningin met 36 gewonnen partijen en 3518 punten. 

Ze wordt op de voet gevolgd door koning Paul Steyaert (tweede van links) die ook 36 partijen won maar met 3319, minder punten behaalde, Paul is tevens voorzitter van de kaartclub. Herman Bartier (zittend uiterst rechts) die derde eindigde, werd prins met 36 gewonnen partijen en 3301 punten. Emilienne Peeren (zittend derde van links) werd prinses met 30 partijen en 3437. 
De rode lantaarn was voor Hilda Deruytter (afwezig) met 23 partijen en 2465 punten. Rechtstaand v.l.n.r: Monique Deconinck, bestuurslid Andrea Demolder, Erna Turck en bestuurslid Joris Van de Putte. 

Bestuurslid Pieter Vandenberghe ontbreekt. Het nieuwe seizoen 2013-2014 start op maandag 20 mei. De Saskekaarters kaarten iedere derde maandagavond van de maand in café De Zwaan om 20 uur stipt. Nieuwe kaarters zijn welkom. (FB)

Foto: FB.

Leave a Reply