Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
woensdag 6 april 2016

Met belgerinkel naar de winkel van 30 april tot 4 juni

0 reacties
 


  

Ruik je het al? De warme, zonnige dagen hangen in de lucht. De dagen die je zo op de fiets doen hoppen. Om gezwind je boodschappen bij de kruidenier, bakker of beenhouwer in de buurt te doen bijvoorbeeld, en dan hapjes op het terras te serveren. Mmm, heerlijk toch die lente!

Doe je mee?

6316421193_2f266fb151_zkopie.jpgVan 30 april tot 4 juni 2016 wordt deze lente weer extra leuk dankzij Met Belgerinkel naar de Winkel. Check op www.belgerinkel.be of jouw gemeente dit jaar van de partij is. Klik op de naam van je stad, gemeente of district om te zien welke handelaars alvast deelnemen. Staan jouw favoriete handelaars nog niet in de lijst? Ze kunnen zich nog steeds inschrijven, dus moedig hen aan om dit zo snel mogelijk te doen!


Met elk lot maak je twee keer kans op een prijs!

belgerinkel-lot.jpgDit jaar werken we enkel met Belgerinkel-loten. Telkens je met de fiets of te voet gaat winkelen, ontvang je van de deelnemende handelaars een Belgerinkel-lot met een unieke code. Je kan je lot zowel online registreren als deponeren in de Belgerinkel-boxen in je gemeente.  Met elk lot maak je dus twee keer kans op een prijs.

Online kun je de unieke code op het lot registreren via www.belgerinkel.be. De volgende dag zie je onmiddellijk op de website of je een mooie Belgerinkel-prijs gewonnen hebt uit de nationale prijzenpot.

Als je je lot deponeert in een Belgerinkel-box (tot en met 6 juni 2016 te vinden in openbare gebouwen van je gemeente), dan ding je mee voor de lokale prijsuitreiking. In elke gemeente is er minstens één Belgerinkel-fiets te winnen.

Leave a Reply