Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zaterdag 31 december 2011

Welkom op de nieuwe site

0 reacties
 
Welkom op de nieuwe site waar u vanaf heden zoveel mogelijk nieuwtjes over Boezinge en Zuidschote zult vinden.
Na bijna 4 jaar was de tijd rijp om eens alles in een nieuw kleedje te stoppen, ook hier heeft het nieuwe media zijn intrede gedaan en daar wilden we niet achterblijven.
Je zult als lezer wel vlug merken dat er een en ander veranderd is, je zal natuurlijk even je weg moeten zoeken, maar veel komt de lezer ten goede uit.
Vooreerst de berichten gaan soms niet volledig op de eerste pagina staan, klik gewoon op read more en het volledig artikel komt tevoorschijn. Wil je daarna naar een andere post klik onderaan het bericht op ouder bericht of nieuwer bericht en zo kan je alle berichten lezen.
Je kan ook reageren op de berichten, zelfs doorsturen naar facebook, E mailen, Twitteren.
De lijst met links is voortaan rechts, daar ga je ook het youtubekanaal vinden waar vooral filmpje van Boezinge inzitten. Facebook, twitter, enz zijn momenteel nog niet allemaal actief.
We hopen dat je hier ook wel je gading zult vinden, en je na enige tijd wel het gemak zult ondervinden.
Mocht je toch nog een vraagje hebben of opmerking dan kun je me steeds contacteren, hommel@skynet.be we proberen het dan in orde te brengen.
De aktiviteiten kalender heeft ook zijn plaatje gekregen, mochten er nog aktiviteiten ontbreken laat het zeker weten of vul ze zelf in. Let wel dat je AQUA gebruikt als kleur, de andere kleuren horen bij desbetreffende vereniging.
Hopelijk veel plezier met deze site, en het is niet verboden om reklame te maken voor de site, stuur gerust de link door. www.boezinge-zuidschote.blogspot.com

Leave a Reply