Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
zaterdag 22 juni 2013

Boezingenaars in de Historicrally.

0 reacties
 
Ook dit jaar komen er terug enkele dorpsgenoten aan de start van hun thuiswedstrijd.
We stellen ze even aan je voor.

Rudi Dekimpe –Geert Seys  als volledig Boezings team wilden ze de thuis afspraak niet missen. Na vorig jaar even met de Opel Kadett te hebben gereden, keren ze terug naar de Opel Ascona.

Enkel weken terug konden ze eens proefrijden in Wervik, het beviel hen om terug een ascona te besturen. Ze eindigden 15de bij de historics. 

EXLCUSIEF ON BOARD beelden. Dankzij FM RALLYMOVIES.BE


Jackie Vanhove ook hij is terug op de afspraak voor zijn thuiswedstrijd, de enige wedstrijd die hij rijdt.
Dit jaar zal het even aanpassen zijn want hij krijgt Isidoor Smets naast zich ook al een ervaren co piloot. Zij gaan proberen de SMS Opel Ascona A terug  aan de finisch te brengen en lieft de voorgaande prestatie te evenaren.Joost Dekeyser is ook al geen onbekende meer . Vorig jaar nog met de VW golf dit jaar gaan ze proberen  de Porsche Carrera van Dekeysersport. Vorig jaar eindigden we op een  33ste plaats en 2de in onze klasse. Met de Porsche zouden we zonder pech wat hoger kunnen eindigen.James Gruwez zal terug Eric Devos navigeren in de Opel Kadett c.
Vorig jaar was het eentje om snel te vergeten op vrijdag was het na de eerste proef al over.

We namen de herstart op zaterdag maar na Watou was het terug over, we konden het podium niet meer bereiken. Dus einde wedstrijd. 


Leave a Reply