Banner 468

Welkom op de site van Boezinge & Zuidschote. Ik kwam, ik zag en ik kwam nog eens.......
Je weet meteen of het klikt.
donderdag 22 augustus 2013

2e Editie van de Memorial Serge Messine op zaterdag 31 augustus 2013.

0 reacties
 
Na een succesvolle eerste editie in 2012 organiseren Ypres Historic Rally Organisation en Kemmel Historic opnieuw een oldtimertrit voor oldtimers en exclusieve wagens.
Boezinge wordt dus opnieuw de "Mekka" van de oude (rally)wagens. Een mix van rallywagens en oldtimers zullen op zaterdag 31 augustus (vanaf 13u) naar Boezinge afzakken.Net als vorig jaar kan de organisatie die dit jaar in handen is van de YHRO, die een beurtrol hebben met de Kemmel Historic Organistion, héél wat bekende (ex-)rallypiloten en exclusieve rallywagens uit de jaren stilletjes naar Boezinge brengen.

Niet minder dan Gaby Goudezeune (Lancia Stratos), Robert Droogmans (Ford RS200 "Belga"), Paul Lietaer, "De Buzze"
(beide brengen een juweeltje van een wagen maar wensen dit nog niet bekend te maken), Omer en Hubert Saelens, Arnel Calcoen, enz.....

Ook dit jaar komen heel wat buitenlanders aan de start (engelsen, fransen, zwitsers,...)
De start is voorzien om 15u op het Katspel (de wagens zijn al te bewonderen vanaf 14u op het Katspel en in de Diksmuidestraat (tussen de Boezingestraat en de Ravestraat).
Ze rijden dan richting Hooglede-Gits voor een avondmaal (met tussenstop aan de Oude Kaasmakkerij in Passendale).
Ze zijn dan opnieuw verwacht in Boezinge rond 23u (na een tussenstop aan de sportzaal van Koekelare)

Een overzicht van de deelnemers en info over de rit vindt U op www.memorial-serge-messine.be (daar vindt U ook foto's van de vorige editie en een paar "public area's" waar mooie


foto's kunnen gemaakt worden (de organisatie vraagt om eventuele foto's van deze editie door te sturen via info@memorial-serge-messine.be )

Wat het verkeer betreft, hou er rekening mee dat er eenrichtingsverkeer is op zaterdag 31 augustus. Dit vanaf tuinen Dewulf tot de Boezingestraat dit richting centrum.

Alsook geldt er een parkeerverbod vanaf op de Diksmuidseweg vanaf de Ravestraat tot Boezingestraat. ook Schoolstraat deel Boezingstraat en Katspel.

Foto's van de vorige editie vind je HIER

Met dank aan KHO!


Leave a Reply